Lees de verhalen van Gezinsbondvrijwilligers

Vrijwilligers zijn onontbeerlijk voor de Gezinsbond. 
Onze lokale vertegenwoordigers brengen informatie, diensten en activiteiten tot bij gezinnen.

Allemaal Samen Apart Met Gblogo

De belevenissen van Sofie

Lukt het een beetje? - Sofie

Hé hallo iedereen,

Ik zal het maar onmiddellijk vragen: lukt het zo’n beetje? Ik zeg de laatste tijd veel pffpff en ik zucht dan een beetje. En soms zeg ik ook ah, wat leuk leuk. Ik heb meer tijd voor mijn gezin, ik zie heel wat creativiteit voorbij komen. Herken je dat?

Blog Sofie Kerstboom Uithangbordkrachtpatser

De belevenissen van Sofie

Sofie organiseert en feest

Hé hallo, ken je mij nog? Ik ben Sofie, vrijwilligster van de Gezinsbond. Je weet wel, die van de blog op watjijkan.be.

Toppapa

De belevenissen van Sofie

Sofie en de toppapa

Hallo, dag allemaal,

Ik moet jullie iets vertellen. Ik heb het echt getroffen met mijn man. Euhhhhh, hoor ik je nu denken. Maar echt, ik heb het getroffen met mijn man. Hij ziet er goed uit, hij heeft een bijzonder gevoel voor humor, hij is slim, kan goed koken, en vooral hij is een bijzonder toegewijde vader. Hij is ook Griek; dat speelt zeer zeker in zijn voordeel, ik ga nu ook niet flauw doen.

Figuur Ensemble Buurtfeest

De belevenissen van Sofie

Sofie at teveel chocolade

Hallo, dag iedereen,

Ja, ik beken, ik liet jullie weer even in de steek. Het was hier wat stil afgelopen weken, maar ik heb een reden. Echt waar. Verschillende redenen eigenlijk.

Volg De Belevenissen Van Sofie2 2

De belevenissen van Sofie

Sofie bakt er wat van

Hallo, dag allemaal,

Wat is het koud. De lente is ineens zo ver weg, terwijl afgelopen week zo zonnig was in het verre Zuiden. Zelfs bij thuiskomst, toen ik de narcissen in bloei zag staan in de tuin, was het nog erg lente in mijn hoofd. Maar nu is het druilerig, bij momenten stormachtig. En dan is er maar één ding dat mijn humeur kan verbeteren: bakken.

Sofie Op Reis

De belevenissen van Sofie: Sofie gaat op reis

Een onverwacht gesprek

Griekenland is niet zo ver, maar toch ruim drie uur vliegen. Dat betekent steeds een reisdag, een beetje een verloren dag ook. Ik neem mij altijd voor om iets nuttig te doen op het vliegtuig, maar dat komt er meestal niet van. Nu heb ik een boek bij mij dat ik naar goede gewoonte kocht in de boekhandel op de luchthaven. “De liefde van mijn leven” – dat is de ietwat overmoedige titel. Ik liet mij leiden door die titel, uiteraard, en ook door de blauwe kaft die perfect bij Griekenland en mijn kleed past. Ziehier mijn beweegredenen bij de aanschaf van een boek. Ik lach eens en de man die naast mij op het vliegtuig zit, kijkt mij meewarig aan. Er is natuurlijk een gangetje tussen ons in, maar ik heb de indruk dat hij mij voortdurend in de gaten houdt. Misschien gelooft hij niet in de liefde van je leven en kijkt hij mij daarom wat vreemd aan. Ik schat dat de man zo’n 20 jaar ouder is dan ikzelf, 20 jaar meer ervaring ook.

Introductie

De belevenissen van Sofie: Introductie

Sofie maakt een film en gebak

Hallo, dag iedereen,

Nee, jullie kennen mij nog niet. Of misschien toch wel. Wie weet zagen jullie mij in mijn eerste filmpje. Goh, wat was dat spannend en een bijzonder avontuur. Ik, actrice, wie had dat gedacht?
Maar goed, misschien kan ik toch beter iets meer over mijzelf vertellen. Wel, ik ben dus Sofie, ik werd geboren in een provinciestadje in de Kempen op 26 februari 1984.

Weekvandevrijwilliger

Vrijwilligerswerk : Aan de slag met je talenten

Over taarten, denken en vrijwilligers

Ik was achttien en een goede studente. En zo studeerde ik verder. Dat heette toen evident. Toch vond ik het spijtig om mijn andere interesses – veeleer van creatieve aard – zomaar op te geven. De studie slorpte mij natuurlijk wat op, maar het bleef knagen. Een uitlaatklep waar ik mijn andere vaardigheden kon laten gelden: dat was wat ik zocht.

Grote Dankuwel

Een pluim voor iedereen!

Op 5 december, de Internationale Dag van de vrijwilliger, staan we extra stil bij de waarde van vrijwilligerswerk. Het is goed dat er zo nu en dan aandacht is voor deze inzet. Ook niet onbelangrijk is de interactie tussen vrijwilligers en de gezinnen waar zij het allemaal voor doen.

Oeps! Er klopt iets niet. Kijk na of je alles correct hebt ingevuld en verzend opnieuw.

Uw vraag werd niet verstuurd vanwege een technisch probleempje. Probeer over enkele ogenblikken opnieuw.

Wil je jouw talenten graag inzetten voor de Gezinsbond? Laat hier vrijblijvend jouw gegevens achter.

Wat fijn dat je interesse toont om vrijwilliger te worden!

We bewaren je gegevens en mogelijk wordt je later gecontacteerd of je in jouw lokale afdeling aan de slag wil met jouw talent. Wil je je echter al definitief inschrijven als vrijwilliger? Dat kan op www.gezinsbond.be/vrijwilliger