Meer verhalen

De belevenissen van Sofie: Sofie houdt contact

Ondanks alles: klaar voor 100 jaar

Dag iedereen! Hoe gaat het? Ik wil jullie graag vertellen over onze feestactiviteiten. We maken ons klaar om met zoveel mogelijk gezinnen 100 jaar Gezinsbond te vieren in oktober 2021! Corona heeft ons al vaak gedwarsboomd, maar we hebben toch al een globaal idee. Nog niet gedetailleerd, dat nu weer niet. We moeten ook met zoveel rekening houden in deze tijden. Maar zin in feesten, dat hebben we wel met onze ploeg vrijwilligers!

Het is niet evident om met iedereen contact te houden. Mensen haken gemakkelijker af omwille van corona. Dat begrijp ik. Het ongedwongene, echte contact is er nu even niet meer. En toch willen we graag iedereen aan boord te houden. We verassen via sociale media, een belletje, een gek online idee. We zorgen ervoor dat het contact zo vers mogelijk blijft. Klinkt gemakkelijker dan het is, dat besef ik wel. En mensen hebben echt wel genoeg van de zoveelste zoommeeting, maar er komen betere tijden.

Neem nu moederdag. Dan komen er – onder voorbehoud – wat versoepelingen en gaan we ongetwijfeld koffie en gebak eten in de lievelingscrêperie van ons ma, paraderen met ons nieuw kleedje en een wandeling maken. De kleine vindt dat ook leuk. Wel, de kleine wordt wel groot, maar dat terzijde. De Gezinsbond lanceert weer leuke kaartjes ter gelegenheid van moederdag. Dat is fijn. Ik ben zelf een kaartjesliefhebber, en velen met mij. Zo’n attentie doet deugd. Wij gaan ze zeker verdelen in de afdeling.

Ik zou zeggen: hou de moed erin. Wij blijven alvast organiseren en ... straks vieren we samen feest!

Groeten, Sofie

Sofie Jeans1

 

Oeps! Er klopt iets niet. Kijk na of je alles correct hebt ingevuld en verzend opnieuw.

Uw vraag werd niet verstuurd vanwege een technisch probleempje. Probeer over enkele ogenblikken opnieuw.

Wil je jouw talenten graag inzetten voor de Gezinsbond? Laat hier vrijblijvend jouw gegevens achter.

Wat fijn dat je interesse toont om vrijwilliger te worden!

We bewaren je gegevens en mogelijk wordt je later gecontacteerd of je in jouw lokale afdeling aan de slag wil met jouw talent. Wil je je echter al definitief inschrijven als vrijwilliger? Dat kan op www.gezinsbond.be/vrijwilliger