Meer verhalen

De belevenissen van Sofie

Sofie at teveel chocolade

Hallo, dag iedereen,

Ja, ik beken, ik liet jullie weer even in de steek. Het was hier wat stil afgelopen weken, maar ik heb een reden. Echt waar. Verschillende redenen eigenlijk.

 

Vooreerst: het was druk. De paasvakantie betekent Griekenland en paaseieren. Over het eerste zal ik niet verder uitweiden, over de paaseieren wel. Met onze afdeling organiseerden we een paaseierenraap in het park. In alle vroegte waren we met een aantal vrijwilligers op stap geweest om die paaseieren te verstoppen. Door het warme weer hadden ook wij gekozen om nepeitjes te verstoppen die de kinderen konden ruilen voor de echte exemplaren. Zo vermeden we een gesmolten boel. De opkomst was enorm, het enthousiasme evenzeer. We hadden natuurlijk het weer aan onze kant; de zon maakt sowieso iedereen goedgezind. Een paaseierenraap vind ik een erg dankbare activiteit: je krijgt veel volk op de been – kinderen, ouders en grootouders – en de respons is positief. Iedereen blij.

Vervolgens heb ik onze afdelingswebsite op punt gezet: foto's bij de bestuursleden geplaatst, een nieuwsberichtje geschreven en het foto-album van de paaseierenraap toegevoegd. Ziet er echt leuk uit. Ik hoorde ergens dat er een leerplatform komt voor de webmasters van de afdelingswebsites. Dat maakt mij erg benieuwd. Ondersteuning is altijd welkom en uitwisselen van ervaringen kan heel leerrijk zijn.

Bon, en nu naar de film. Mijn zoon wil Avengers Endgame zien en ik wil nog bioscoopcheques kopen in de webshop van de Gezinsbond. Afronden dus.

Tot later,

Sofie

Oeps! Er klopt iets niet. Kijk na of je alles correct hebt ingevuld en verzend opnieuw.

Uw vraag werd niet verstuurd vanwege een technisch probleempje. Probeer over enkele ogenblikken opnieuw.

Wil je jouw talenten graag inzetten voor de Gezinsbond? Laat hier vrijblijvend jouw gegevens achter.

Wat fijn dat je interesse toont om vrijwilliger te worden!

We bewaren je gegevens en mogelijk wordt je later gecontacteerd of je in jouw lokale afdeling aan de slag wil met jouw talent. Wil je je echter al definitief inschrijven als vrijwilliger? Dat kan op www.gezinsbond.be/vrijwilliger