Meer verhalen

De belevenissen van Sofie

Sofie en de toppapa

Hallo, dag allemaal,

Ik moet jullie iets vertellen. Ik heb het echt getroffen met mijn man. Euhhhhh, hoor ik je nu denken. Maar echt, ik heb het getroffen met mijn man. Hij ziet er goed uit, hij heeft een bijzonder gevoel voor humor, hij is slim, kan goed koken, en vooral hij is een bijzonder toegewijde vader. Hij is ook Griek; dat speelt zeer zeker in zijn voordeel, ik ga nu ook niet flauw doen.

 

Bon, een aanwezige vader. Hij neemt de zorg voor onze zoon net zoveel op zich als ikzelf. We werken beiden voltijds en verdelen de taken. Hij is er al eens wat vaker overdag dan ikzelf en op die manier kunnen we elkaar ook wat afwisselen. Hij prikkelt mijn zoon, stelt nieuwe dingen voor, speelt ermee, stelt grenzen, ze hebben samen veel plezier en maken ook al eens ruzie. Ja, ik heb het getroffen met zo'n man. En wat meer is, mijn zoon heeft het ook getroffen, met zo'n vader. Die twee zijn twee handen op één buik. Kom daar maar eens tussen. Dus toen Milan de tattoo zag die de Gezinsbond ter gelegenheid van de week van de opvoeding ontwikkelde, wel, hij was er weg van. Nu lopen zij hier beiden cool te zijn met hun tattoo van Top Papa. Wil je ook zo'n tattoo? Dan kan je hem hier bestellen.

Met onze afdeling organiseren we trouwens een leuke activiteit voor papa's en kinderen: we bezoeken een lokale imker. Benieuwd wat de mannen van al die bijtjes gaan vinden. Ze zullen wel foto's nemen en die delen ze dan op onze facebookpagina #toppapa #gezinsbond. Je bent cool of je bent het niet, toch?

Groeten en tot later,

Sofie

Oeps! Er klopt iets niet. Kijk na of je alles correct hebt ingevuld en verzend opnieuw.

Uw vraag werd niet verstuurd vanwege een technisch probleempje. Probeer over enkele ogenblikken opnieuw.

Wil je jouw talenten graag inzetten voor de Gezinsbond? Laat hier vrijblijvend jouw gegevens achter.

Wat fijn dat je interesse toont om vrijwilliger te worden!

We bewaren je gegevens en mogelijk wordt je later gecontacteerd of je in jouw lokale afdeling aan de slag wil met jouw talent. Wil je je echter al definitief inschrijven als vrijwilliger? Dat kan op www.gezinsbond.be/vrijwilliger